passwort vergessen - registrieren

Festzeit.ch Forum » Sonstiges » Grillsaison - E Lob an dr Grillchef! XD

Autor Beitrag 1 - 15
DenGibtsDochGarNichtDo 3.7.08, 19:20
Hey Leuts

Hane genials Email becho
Hehe das mönder läse
Mues säge das Stimmt alles!

http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=9911051&ctx=28263&n=11
AwesomenessDo 3.7.08, 19:26
lol x)
pr0xlmusDo 3.7.08, 20:04
zu geil
MentorDo 3.7.08, 20:09

Dont belive the truth
RoimungstruppDo 3.7.08, 20:11
HAHAAAAAAA ihr sind alles Naps... ihr miend euch en Koch als Grillcheff alache... do kriegt jedes wiibleg wäse wo was an irgendwelche Frässalie will mache en tritt in Arsch
Besser schmecke duet denn au no

Und Fleisch isst me verklemmi nomol Saignant!!!!!!!

pr0xlmusDo 3.7.08, 20:18
Du weisch jo gar nit wie viel Lüt uf mehr als dure stönnd...lieber mehr dure als zwenig...Oder es zügt hald vo kei Ahnig wenn me s´Fleisch immer als Schuehsohle frässe will/muess...
Wäääh, do chunnts mer grad uffe wenn i a sone Schuehsohle dänk....


AwesomenessDo 3.7.08, 20:20
Zitat: pr0xlmus
Du weisch jo gar nit wie viel Lüt uf mehr als dure stönnd...lieber mehr dure als zwenig...Oder es zügt hald vo kei Ahnig wenn me s´Fleisch immer als Schuehsohle frässe will/muess...
Wäääh, do chunnts mer grad uffe wenn i a sone Schuehsohle dänk....


Guet gmeinte Tipp vo mir: Dänk nit an Schuehsohle!
RoimungstruppDo 3.7.08, 20:21
Zitat: pr0xlmus
Du weisch jo gar nit wie viel Lüt uf mehr als dure stönnd...lieber mehr dure als zwenig...Oder es zügt hald vo kei Ahnig wenn me s´Fleisch immer als Schuehsohle frässe will/muess...
Wäääh, do chunnts mer grad uffe wenn i a sone Schuehsohle dänk....


Schnursch du jetzt vo schuehsohle Bluetigs fleisch??? Wenn das der fall isch denn los di mol ine rohs rindsfilet bisse, und denn bring mer e fleisch wo dure brote ( mir Köch sage au vergewaltigt derzue) isch und zarter
Fking Briquettes frässer
pr0xlmusDo 3.7.08, 20:22
Nene für mi isch e Schuehsohle wo doch eeeeeeeeeeeiniges z´lang druf gsi isch...
I vergiss eifach immer die Usdrück bim Fleisch...
Saignant isch nimm i mol a, halb dure=?
RoimungstruppDo 3.7.08, 20:27
Zitat: pr0xlmus
Nene für mi isch e Schuehsohle wo doch eeeeeeeeeeeiniges z´lang druf gsi isch...
I vergiss eifach immer die Usdrück bim Fleisch...
Saignant isch nimm i mol a, halb dure=?
Bleu:
Nur ganz kurz ufem Führ damits e Kruste git, so guet wie roh

Saignant:
Bluetig, Saftig brootes Fleisch mit bluetig rotem inneteil.

A Point:
Auf den Punkt gegart: Gaanz licht rosa in der mitti, immerno relativ Saftig.

Bien Cuit: Ganz durch Totgebraten
AwesomenessDo 3.7.08, 20:28
Saignant isch s beschte x)

ich mag de liechti bluetig gschmack.
pr0xlmusDo 3.7.08, 20:30
Meeeerci Burrito...hesch mer dini Tel. Nr...i weiss das scho bald wieder nüm
Also demfall han is gärn zwüsche Saignat und a Point well zu bluetig find is denn au nüm so prickelnd
AwesomenessDo 3.7.08, 20:32
In der Regel gilte die Begriff eh nur im Restaurant und au dert wirds wahrschinlech vo Koch zu Koch unterschiedlich gmacht.

Hauptregel beim Grillen:

Ein Mann grillt sein Fleisch selber - wie er es mag. Er grillt für alle nach seinem Geschmack, denn des Mannes Geschmack ist der Richtige! Auch wenn man die Wahl der Frau nach der Heirat bereut!
RoimungstruppDo 3.7.08, 20:34
Zitat: Mizu
In der Regel gilte die Begriff eh nur im Restaurant und au dert wirds wahrschinlech vo Koch zu Koch unterschiedlich gmacht.

Hauptregel beim Grillen:

Ein Mann grillt sein Fleisch selber - wie er es mag. Er grillt für alle nach seinem Geschmack, denn des Mannes Geschmack ist der Richtige! Auch wenn man die Wahl der Frau nach der Heirat bereut!
Also bi mir het no jede si fleisch nach wunsch bekoo, solangs nid Bien Cuit isch!

Und nei die Begriff sin allgemein gültig, und teoretisch sötti das jede koch beherrsche, und mehr oder weniger glich mache. Aber s git au in unserem Bruefstand schwarzi schoof
AwesomenessDo 3.7.08, 20:35
Zitat: BurritoDiavolo
Zitat: Mizu
In der Regel gilte die Begriff eh nur im Restaurant und au dert wirds wahrschinlech vo Koch zu Koch unterschiedlich gmacht.

Hauptregel beim Grillen:

Ein Mann grillt sein Fleisch selber - wie er es mag. Er grillt für alle nach seinem Geschmack, denn des Mannes Geschmack ist der Richtige! Auch wenn man die Wahl der Frau nach der Heirat bereut!
Also bi mir het no jede si fleisch nach wunsch bekoo, solangs nid Bien Cuit isch!

Und nei die Begriff sin allgemein gültig, und teoretisch sötti das jede koch beherrsche, und mehr oder weniger glich mache. Aber s git au in unserem Bruefstand schwarzi schoof
Ah, ein Koch

Na, denn hani bisher schwarzi Schoof verwütscht x)

oder kunnt das au ufs bstellte fleisch ah?

Als angemeldeter festzeit.ch Member kannst du Themen erstellen und auf Beiträge antworten.
 
Infos/Hilfe » ©