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Festzeit.ch Forum » Sonstiges » bacon explosion

Autor Beitrag
samMi 21.4.10, 23:13
Villicht kennts dr ein oder ander scho

http://www.youtube.com/watch?v=UR3kfP1IQHk

e speckmantel mit füllig und fritiertem speck igwältzt in ordentlich bbq sauce
ha mr hüt sone fäger gmacht mitm kolleg zämme, und ka nur sage It is fawking awesome!! volle dröhnung


http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846296&ctx=2159&gid=842211&n=8 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846298&ctx=2159&gid=842211&n=7 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846301&ctx=2159&gid=842211&n=6 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846302&ctx=2159&gid=842211&n=5 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846304&ctx=2159&gid=842211&n=4 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846305&ctx=2159&gid=842211&n=3 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846383 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846384&ctx=2159&gid=842211&n=2 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846385&ctx=2159&gid=842211&n=1 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846306&ctx=2159&gid=842211&n=2 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846307&ctx=2159&gid=842211&n=1 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846293&ctx=2159&gid=842211&n=10 http://www.festzeit.ch/viewpic.php?id=15846294&ctx=2159&gid=842211&n=9
1 mal bearbeitet, zuletzt Mi 21.4.10, 23:16
EvergreenTerraceMi 21.4.10, 23:14
ich ha hunger

Ah genau... gohts lang zum das ganze mache? Reizt mi irgendwie, s au mol uszprobiere^^
1 mal bearbeitet, zuletzt Mi 21.4.10, 23:17
DarkMemoriesMi 21.4.10, 23:14
sheeeisse wieviel kilo speck sin das?
samMi 21.4.10, 23:18
isch nit komplett us speck, inne drinne isch füllung us brotwürscht, ha leider kej fötteli vo dr füllig gmacht.. aber ordentlich speck isch scho drah hrhrhr
samMi 21.4.10, 23:25
Zitat: NoReason
ich ha hunger

Ah genau... gohts lang zum das ganze mache? Reizt mi irgendwie, s au mol uszprobiere^^
jap zum röllele gohts öbe e viertel stund und nochär, schiebsch dä siech guet 1.5h in ofe. mir hännen bi 150grad im gasofe gha.. je nach ofe varierts halt.

aber definitiv, das muesch ufprobierte!!
DarkMemoriesMi 21.4.10, 23:36
oh maan mini muetter lost mi ned a backofe ahne -.-

*kleines experiment mit kolleg*

ich sag euch mached nie e füürzüg in backofe chunnt ned guet use vorallem wennd denne no öppis brennt!!!!
EvergreenTerraceMi 21.4.10, 23:42
Zitat: sam
jap zum röllele gohts öbe e viertel stund und nochär, schiebsch dä siech guet 1.5h in ofe. mir hännen bi 150grad im gasofe gha.. je nach ofe varierts halt.

aber definitiv, das muesch ufprobierte!!
dasch definitiv öppis, woni mol amne Wucheend muess mache

@Guezli:
Sälber schuld haha xD
Bozz4133Mi 21.4.10, 23:49
Bechum grad hunger.... mmmmhhhh
Luc5Do 22.4.10, 00:52
Zitat: GuezliVoliGUezlidose
ich sag euch mached nie e füürzüg in backofe chunnt ned guet use vorallem wennd denne no öppis brennt!!!!
dosenbiermachtschlauDo 22.4.10, 07:09
Zitat: Luc5
Zitat: GuezliVoliGUezlidose
ich sag euch mached nie e füürzüg in backofe chunnt ned guet use vorallem wennd denne no öppis brennt!!!!
ändlich macht das smilie mol sinn

aber hey, das ding seht so ungsund us wie 500 zigis am stück O.o

(aber au lecker)


Post mol s rezept wie ihr das gmacht händ
OneirologyDo 22.4.10, 16:03
1kg Hackfleisch gemischt
1kg dickgeschnittener Bacon
250g dünngeschnittener Bacon
1 kleine Dose Pfifferlinge (Abtropfgewicht 165g)
100g geriebener Emmentaler
½ Glas getrocknete Tomaten in Öl (ca. 170g)

Rub (Memphis Rub)

½ EL Chili-Pulver
4 EL Paprikapulver edelsüß
½ EL schwarzer Pfeffer, gemahlen
½ EL Oregano, getrocknet
½ EL Knoblauch-Pulver
½ EL Zwiebelpulver
½ EL Salz
100 g brauner Zucker

Gewürzmischung für Hackfleisch

4 TL edelsüßer Paprika
2 TL schwarzer Pfeffer
2 TL Salz
2 TL Selleriesalz
½ TL Cayenne
½ TL Zwiebelpulver
½ TL Knoblauchgranulat

außerdem

Bulls Eye Original zum Glasieren
etwas Öl zum Anbraten
Zubereitung

Der dünne Bacon wird ein kleine Stücke geschnitten und in Öl kross angebraten. Die Tomaten und die Pfifferlinge werden abgetropft und ebenfalls kleingeschnitten. Das Hackfleisch wird mit der Gewürzmischung vermengt und kurz zum Durchziehen beiseite gestellt. Aus dem dicken Bacon wird auf Frischhaltefolie ein dichtes Gitter ausgelegt und mit dem Rub bestreut. Das vorbereitete Hackfleisch wird darauf gleichmäßig verteilt. Der kross gebratene Bacon, die Tomaten, die Pfifferlinge und der Käse werden vermengt und auf dem Hackfleisch verteilt. Auf die Füllung wird ein wenig Rub verteilt. Jetzt wird das Hackfleisch zu einem Rollbraten aufgerollt. Den Bacon dabei nicht mit einrollen! Dann wird der Hackrollbraten in den Bacon eingerollt. Der Bacon wird mit ein wenig Rub bestreut.
Jetzt wird der Smoker oder Kugelgrill auf 120 bis 130°C gebracht und der Hackrollbraten hineingelegt. Auf den Briketts wird eine Handvoll eingeweichter Mesquite Woodchips verteilt. Bei 70°C Kerntemperatur wird der gesamte Hackrollbraten mit Bulls Eye Original glasiert. Der Rolli bleibt im Smoker, bis er eine Kerntemperatur von 75°C erreicht hat. Dann kann serviert werden.


Gefunden durch googlen
1 mal bearbeitet, zuletzt Do 22.4.10, 16:04
digitalrebelFr 23.4.10, 00:16
Bulls Eye Original hätti no

phetti sach
moseyFr 23.4.10, 07:52
da isch jo letschti grillsaison scho diskutiert und mit youtube videos dokumentiert worde

isch empfählenswärt, aber doch rächt ungsund! wenn me bedänkt dasme nur eimol läbt und ässe näbscht sex die schönschti sach vode wält isch, hauet ine

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